top of page

lör 17 sep.

|

Sverige

Yrkesutbildning – Qigongtränare De Rui 1-Start 17/9

Kursen innehåller 3 helger: 17-18/9, 22-23/10 och 26-27/11 Söker du balans och harmoni, både i arbetet och privat? Vill du arbeta med hälsa och är intresserad av kinesisk medicin, kultur, filosofi och tradition? Vill du ha ett givande arbete på hel- eller deltid? Pris: 24.000:- inkl moms

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yrkesutbildning – Qigongtränare De Rui 1-Start 17/9
Yrkesutbildning – Qigongtränare De Rui 1-Start 17/9

Tid och plats

17 sep. 2022 09:00 – 18 sep. 2022 18:00

Sverige

Om evenemanget

Om man frågar Qigongmästare Marcus Bongart vad qigong är får man svaret: ”Det är en livsfilosofi. Qigong är ett sätt att tänka och ett sätt att vara. Ett sätt att leva i harmoni med sig själv och sin omgivning.” 

    Han beskriver Qigong som en teknik att kontrollera livsenergin genom att utföra vissa rörelser, reglera andningen och koncentrera tankarna. Det är ett verktyg vi kan använda för att uppnå balans i vår kropp och med vår omvärld. Rörelser och tankar är tätt knutna till varandra i Qigongträningen. När du utför rörelserna koncentrerar du samtidigt dina tankar till olika organ i kroppen. En viktig del av utövandet är därför att veta varför man utför de speciella rörelserna och visualisera vad som händer – detta ökar effekten. Qigongträning ger en djupare förståelse för kroppens funktioner samt hur de olika organen fungerar och påverkar varandra.

 • Som färdigutbildad Qigongtränare kan du t ex undervisa privatpersoner och företagsgrupper samt arbeta med studieförbund, rehabilitering och teambuilding. Inom kommuner och privata koncerner ingår Qigong idag som ett naturligt friskvårdsalternativ, och både i Sverige och utomlands finns ett stort och växande intresse för de kunskaper som den gamla kinesiska medicinen erbjuder.
 •  
 • Inom CesamQ studerar du Qigongsystemet De Rui och utbildningen sker i tre etapper. Efter första delen, De Rui 1, är du redo att börja undervisa på den första nivån. De Rui Qigong är ett väl beprövat Qigong- och meditationssystem som verkar såväl förebyggande som rehabiliterande. De Rui Qigong går att lära ut till alla, unga som gamla, friska som sjuka, och träningsmetoden passar den moderna, stressade människan väl.  
 • De Rui Qigong är en väg till bättre hälsa och längre liv, och ger kunskap om hur du kan leva ett bra, balanserat och harmoniskt liv genom egenträning. De Rui Qigong lägger grunden till vidareutbildning inom CesamQ-konceptet där du bl a kan studera TCM, tuinamassage och akupunktur. 
 • Grundutbildningen till "De Rui 1" utbildningen är upplagd till 48 studietimmar samt hemma studier mellan varje sammankomst.  
 • Lärare: Qigongmästare Marcus Bongart & qigonginstruktör Annica Svensson

Kurstillfälle: 17-18/9, 22-23/10 och 26-27/11  2022

Pris: 24.000 SEK inkl. moms. 

 • Utbildningen hålles på svenska.

 • Sen finns det fler möjligheter till vidareutbildning.

Biljetter

 • Yrkesutbildning Malmö –voucher

  Kursen innehåller 3 helger: 17–18/9, 22–23/10 och 26–27/11

  24 000,00 kr
  Skatt: moms inkluderad+600,00 kr serviceavgift
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page