top of page

lör 23 apr.

|

Yangtorp

Meditation med Master Marcus

Meditation påverkar oss kroppsligt och själsligt, den hjälper oss att återskapa balans och harmoni i vår vardag. Vi får lättare att bearbeta upplevelser och når en djupare kontakt med vårt inre. Att vila i tystnaden gör att vi upplever den inre rösten och kan både då läka och hela. Pris:395:-

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Meditation med Master Marcus
Meditation med Master Marcus

Tid och plats

23 apr. 2022 19:00 – 21:00

Yangtorp, Jönstorp 8123, 242 96 Hörby, Sweden

Om evenemanget

Välkommen till Yangtorp Sanctuary och meditation med Master Marcus som guidar dig i olika typer av andnings-och koncentrations övningar.

Under kvällen kommer gruppen att vägledas i tankarna om hur och varför meditation kan hjälpa dig till bättre sinnesro, stärka energi, öka koncentration och med det uppnå bättre hälsa, finna balans och lugnet.

Att hitta till sig själv, må bättre och se ljuset, glädje och kärleken är något vi alla längtar efter, att meditera hjälper till att känna en mer harmonisk och balanserad tillvaro. I samband med kvällen har du möjlighet att kunna boka till relax, behandling och eller lite mys i te baren och-eller innan meditationen.

Hjärtligt välkommen!

Klädsel: Ljusa och lediga kläder

Tänk på: att inte ha ätit för tung mat innan du kommer!

Vill du komma lite innan för att komma ner i varv så håller vi öppet i Tempel från kl.18.30. Där får du gärna sitta och landa framför brasan med en kopp te.

Biljetter

  • Meditaions voucher

    250,00 kr
    +6,25 kr serviceavgift
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page