top of page

fre 16 apr.

|

Yangtorp

Meditation – Introduktion

Är du nyfiken på meditation så är detta ett fint sätt att börja på. Du är välkommen att komma hit lite tidigare för att varva ner lite innan i Tempel. Pris: 295:-/person

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Meditation – Introduktion
Meditation – Introduktion

Tid och plats

16 apr. 2021 19:30 – 21:00

Yangtorp, Jönstorp 8123, 242 96 Hörby, Sweden

Om evenemanget

Välkommen till Yangtorp Sanctuary och introduktion i meditation som är anpassat för dig som är nybörjare. Master Marcus guidar dig i olika typer av andnings-och koncentrations övningar. Under kvällen kommer gruppen att vägledas och få hjälp att förstå grundtankarna om hur och varför meditation kan hjälpa dig till bättre sinnesro, stärka energi, öka koncentration och med det uppnå bättre hälsa, finna balans och lugnet. Att hitta till sig själv, må bättre och se ljuset, glädje och kärleken är något vi alla längtar efter, att meditera hjälper till att känna en mer harmonisk och balanserad tillvaro. I samband med kvällen har du möjlighet att kunna boka till relax, behandling och eller lite mys i te baren och-eller innan meditationen. Hjärtligt välkommen.

Klädsel: Ljusa och lediga kläder

Tänk på: att inte ha ätit för tung mat innan du kommer!

Vill du komma lite innan för att komma ner i varv så håller vi öppet i Tempel från kl.18.30. Där får du gärna sitta och mysa framför brasan och dricka te.

Biljetter

  • Meditaions voucher

    295,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page