top of page

Kung Fu träning med "Yan Mo" – utbildad i Shaolin Temple, Kina

Nu har du möjlighet att träna med Niclas (Yan Mo) på Yangtorp Sanctuary i fantastisk tempelmiljö.
Träningen kommer att hjälpa dig till bättre fysisk och mental styrka, kondition, smidighet, uthållighet, koncentration samt ger glädje, samhörighet och motivation och du bekantar dig med traditionella Shaolin former i träningen.
Ha gärna bekväma träningskläder som du lätt kan röra dig i, samt träningsskor och ev vattenflaska.


Lärare: Shaoling Kung Fu instruktör Niclas (Yan Mo)

BAKGRUND OM NICLAS (YAN MO):
Niclas har sin anknytning till Shaolin Temple i Kina och har utbildats där sedan 2012 då han gjorde sin första utbildningsresa i 6 månader. Att lära sig Kung Fu är en livslång resa, så han återkommer därför ständigt dit för att fylla på sin kunskap, träna intensivt och ta del av den djupare spirituella delen.
Under sin vistelse i Shaolin har Niklas även personligen haft äran att bli tilldelad det Buddistiska Shaolin namnet Yan Mo av Tempel Abboten Shi Yang Xin.
I Sverige finns även ett Shaolin Temple på Yangtorp. Niclas har bott på Yangtorp sedan 4 års ålder och har därmed också kunnat fortsätta sin lära tillsammans med qigongmästare Marcus Bongart, som gett honom ytterligare styrka och kunskap för att kunna förstå filosofin inom den mångtusenåriga kinesiska kulturen.
Yangtorp Sanctuary ligger vackert beläget i naturen nära Österlen.


Vill du veta mer ring gärna tel:0730-50 37 26 eller maila till info@yangtorp.com


Kika gärna i kalendern på kommande Kung Fu workshops!

bottom of page